English (United Kingdom)
Home Proizvodi Lexmark Proizvodi
Ispis PDF

Proizvodi

All in one tintni pisači

Svaki novi model, unutar serije Lexmark All in one integriranih (tintnih) pisača, nudi, poput prijašnjih modela, visoku kvalitetu i najveću brzinu ispisa u svojoj klasi. Kombinacijom skenera, fax uređaja, fotokopirnog uređaja i pisača, dobiven je uređaj koji će, svojom funkcionalnošću, ubrzati Vaše svakodnevne poslove.


Laserski pisači

Namijenjeni su manjim ili većim radnim grupama, a odlikuju se raznovrsnošću različitih opcija, te njihovom fleksibilnošću, što u svakom trenutku pokriva potrebe korisnika. Duplex (opcija za obostrani ispis), kapaciteti ladica, mrežne kartice, nadogradnja memorija, učinit će ove pisače onakvima kakve korisnik treba.

Lexmark pisači u boji, A4 i A3 formata, odlikuju se povoljnom cijenom i jednostavnošću korištenja.

Pisači imaju softversku rezoluciju 2400x1200 dpi i idealni su za ispis prezentacija, grafova i dokumenata, koji sadrže kombinaciju teksta i slike.


Matrični pisači

Lexmark matrični pisači imaju standardno ugrađenu podršku za sve kodne stranice koje su standard za hrvatske znakove. Podržavaju Epson i IBM emulacije, čime je pokrivena podrška za veliki broj različitih aplikacija.

Lexmark seriju matričnih pisača čine pisači formata A4 i A3, te od 9 i 24 iglice. Ispis je moguć na beskonačnom ili pojedinačnom papiru.


MFP višenamjenski uređaji

Osnovne karakteristike multifunkcijskih uređaja su usko povezane s uštedom energije, prostora i novca. Kombinacijom skenera, fax uređaja, fotokopirnog uređaja i pisača, dobiven je uređaj koji će, svojom funkcionalnošću, ubrzati Vaše svakodnevne poslove.

 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test