English (United Kingdom)
Home Proizvodi BKT Elektronik
Ispis PDF

Combis i BKT Elektronik

Tvrtka BKT Elektronik iz Bydgoszcza renomirani je poljski proizvođač pasivne opreme za komunikacijsku infrastrukturu. Tvrtka je osnovana 1988. godine, kada  počinje s proizvodnjom kabelske konfekcije, a 2002. godine šire svoju proizvodnju i na metalne komunikacijske ormare. Danas pokriva cjelokupno područje strukturnog kabliranja u bakru i optici proizvodima vlastite proizvodnje, koristeći visoko kvalitetne komponente nabavljene od renomiranih proizvođača iz cijelog svijeta.

Komunikacijski i poslužiteljski ormari okosnica su metalne proizvodnje, međutim, svakako treba izdvojiti i proizvodnju široke lepeze pratećih komponenti,  kao i proizvodnju ormara po narudžbi.

Sve vrste prespojnih panela, ladica, ormarića i FTTx opreme proizvode se po povoljnim cijenama i s kratkim rokovima isporuke. Moderna automatizirana proizvodna linija rezultira brzom i preciznom proizvodnjom, a sofisticirana kontrola kvalitete čini proizvode pouzdanima i kompetentnima. Proizvodnja optičke galanterije (pigtail-i i prespojni kabeli) prirodni je nastavak proizvodnje kabelske konfekcije.

BKT postaje 2005. godine ekskluzivni distributer „Draka Cable Solutions“, čiju ponudu širi 2008. godine na Dr@kom Structural Cabling System i na novu seriju optičkih proizvoda – QuickFiber i Premium. „Drakom“ brand sadrži i sve aktualne bakrene komponente srednje kvalitativne klase i povoljne cijene.

COMBIS je ovlašteni predstavnik i distributer cjelokupnog BKT asortimana za regiju, s certificiranim instruktorima za osposobljavanje instalatera strukturnog kabliranja i pružanje višegodišnjeg jamstva. Combisova zaliha osigurava dnevne količine materijala za izradu malih i srednje velikih računalnih mreža, kao i optičke infrastrukture.

Svi proizvodi su  izrađeni sukladno normama ISO/IEC 11801 i EN 50173.


BKT prodajni tim:

Vjekoslav Lovrović
Tehnički savjetnik
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Tel.: 01 3651 292
Mob.: 099 3651 292

Tatjana Dragović
Voditeljica distribucije BKT proizvoda
E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
Tel.: 01 3651 274
Mob.: 099 3651 274
 
Vrh stranice
www.combis.rs prijava test